Zeeland auto

Zoekt u in de provincie Zeeland een autohandel voor de aankoop van een auto? Omdat u een occasion zoekt? Een bedrijfsauto? Of het nieuwste Kia model? Dan kunt uitstekend terecht bij Rida Groep. Bij ons kiest u uit uiteenlopend aanbod nieuwe en gebruikte auto’s van verschillende merken.

Bel ons: 0115- 622 600Stuur ons een mail

In Zeeland een auto kopen? Autohandel biedt nieuwe auto’s en occasions aan!

Als u in Zeeland een auto wilt kopen, dan gaat u natuurlijk naar een gespecialiseerde autohandel. Hier treft u een uitgebreid aanbod aan occasions van verschillende merken, zoals Opel, Citroën en Fiat. Daarnaast is Rida Groep samen met Autohuis Terneuzen dé Kia dealer van Zeeuws-Vlaanderen. Dat houdt in dat wij alle nieuwe automodellen van Kia leveren en u altijd zeker bent van uitstekende service.

Ook voor het huren van een auto

Gaat u verhuizen? Heeft u voor een korte periode een bedrijfsauto nodig? Of gaat u een weekend weg? Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen voor het huren van een auto terecht bij onze autohandel in Zeeland. Denk hierbij aan personenauto’s en -bussen, verhuiswagens, bedrijfswagens en aanhangwagens. Via de website reserveert u binnen enkele minuten de auto of het busje die bij uw situatie past.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de aanschaf van een auto bij onze autohandel in Zeeland? Of heeft u vragen over een specifiek model of het huren van een auto? Neem dan contact met ons op via 0115 - 622 600. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de diverse automodellen te bekijken. Maak hiervoor een afspraak via het eerdergenoemd telefoonnummer.

Ook interessant:

Aanhanger huren Zeeland | Aanhangwagen herstellen Zeeland | Auto garage Terneuzen | Auto Goes | Auto huren Hulst