logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Zeeland auto

Zoekt u in de provincie Zeeland een autohandel voor de aankoop van een auto? Omdat u een occasion zoekt? Een bedrijfsauto? Of het nieuwste Kia model? Dan kunt uitstekend terecht bij Rida Groep. Bij ons kiest u uit uiteenlopend aanbod nieuwe en gebruikte auto’s van verschillende merken.
Neem contact met ons op

Een auto huren of kopen bij Rida Groep in Zeeland

Meer informatie

Informeer naar de mogelijkheden

Als u in Zeeland een auto wilt kopen, dan gaat u natuurlijk naar een gespecialiseerde autohandel. Hier treft u een uitgebreid aanbod aan occasions van verschillende merken, zoals Opel, Citroën en Fiat. Daarnaast is Rida Groep samen met Autohuis Terneuzen dé Kia dealer van Zeeuws-Vlaanderen. Dat houdt in dat wij alle nieuwe automodellen van Kia leveren en u altijd zeker bent van uitstekende service.

Gaat u verhuizen? Heeft u voor een korte periode een bedrijfsauto nodig? Of gaat u een weekend weg? Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen voor het huren van een auto terecht bij onze autohandel in Zeeland. Denk hierbij aan personenauto’s en -bussen, verhuiswagens, bedrijfswagens en aanhangwagens. Via de website reserveert u binnen enkele minuten de auto of het busje die bij uw situatie past.

Wilt u meer weten over de aanschaf van een auto bij onze autohandel in Zeeland? Of heeft u vragen over een specifiek model of het huren van een auto? Neem dan contact met ons op via 0115 - 622 600. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de diverse automodellen te bekijken. Maak hiervoor een afspraak via het eerdergenoemd telefoonnummer.


 
Morgen Internet - Zorgeloos website