Vrachtwagen huren Zeeland

Wilt u graag een vrachtwagen huren in Zeeland, neem dan contact op met Rida Groep. Wij bestaan uit verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven in Zeeuws-Vlaanderen. Bij Rida Groep staan zo’n 50 medewerkers voor u klaar voor niet alleen de verhuur van vrachtwagens en auto’s maar ook voor het onderhoud en de reparatie van verschillende soorten voertuigen.

Bel ons: 0115-622 600Stuur ons een mail

Een vrachtwagen huren bij Rida Groep in Zeeland

Gaat u verhuizen of heeft u een grote vracht te vervoeren waardoor u extra laadruimte nodig heeft? Dan is het een goede keuze om een vrachtwagen te huren bij Rida Groep in Zeeland. U kunt bij ons dan kiezen uit het huren van een verhuiswagen of het huren van een vrachtauto met laadklep. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste keuze voor uw situatie. U kunt ons aanbod op de website bekijken. Hier kunt u dan ook meteen reserveren.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Komt u er niet helemaal uit, of heeft u advies nodig? Dan staat het u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door langs te komen bij één van onze vestigingen in Zeeland voor het huren van een vrachtwagen, of door te bellen naar +31 (0) 115-622722. U kunt uw telefoonnummer ook achterlaten op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Zeeland auto | Aanhanger huren Zeeland | Aanhangwagen herstellen Zeeland | Auto garage Terneuzen | Auto Goes