logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Vrachtwagen huren Zeeland

Wilt u graag een vrachtwagen huren in Zeeland, neem dan contact op met Rida Groep. Wij bestaan uit verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven in Zeeuws-Vlaanderen. Bij Rida Groep staan zo’n 50 medewerkers voor u klaar voor niet alleen de verhuur van vrachtwagens en auto’s maar ook voor het onderhoud en de reparatie van verschillende soorten voertuigen.
Bekijk het aanbod

Een vrachtwagen huren bij Rida Groep in Zeeland

Neem voor meer informatie contact met ons op

Gaat u verhuizen of heeft u een grote vracht te vervoeren waardoor u extra laadruimte nodig heeft? Dan is het een goede keuze om een vrachtwagen te huren bij Rida Groep in Zeeland. U kunt bij ons dan kiezen uit het huren van een verhuiswagen of het huren van een vrachtauto met laadklep. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste keuze voor uw situatie. U kunt ons aanbod op de website bekijken. Hier kunt u dan ook meteen reserveren.

Komt u er niet helemaal uit, of heeft u advies nodig? Dan staat het u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door langs te komen bij één van onze vestigingen in Zeeland voor het huren van een vrachtwagen, of door te bellen naar +31 (0) 115-622722. U kunt uw telefoonnummer ook achterlaten op onze 

Morgen Internet - Zorgeloos website