Auto of busje huren

Bent u op zoek naar een huurauto of wilt u een bedrijfsauto huren in Zeeland? Bij Rida Verhuur kunt u terecht voor het huren van een personenauto, bedrijfsauto, bus, verhuiswagen, vrachtauto met laadklep,  aanhanger, en autotrailer, ook kunt u een personenbus huren. dit en nog veel meer! Rida Verhuur verhuurt auto's en busjes zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Wij verhuren:

Tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig?  Een personeelsfeestje? Een familielid in een rolstoel? Een vrijgezellenfeestje? Gaat u verhuizen en wilt u een verhuiswagen huren? Wat ook de aanleiding is, Rida Verhuur verhuurt bedrijfswagens en personenauto's in alle soorten en maten in Zeeuws Vlaanderen, Zeeland. Kijk snel op onze verhuurpagina's en reserveer direct de auto die past bij uw situatie.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de mensen van Rida Verhuur. Zij kunnen u alles vertellen over onze huurauto's. Of kom gewoon even langs bij een van onze vestigingen in Terneuzen of IJzendijke. Rida Verhuur wil graag de beste verhuurder zijn in Zeeuws Vlaanderen. Om heel Zeeuws Vlaanderen tot in de puntjes te kunnen bedienen, hebben we vestigingen in Terneuzen en IJzendijke. Rida groep: onderhoudt, herstelt, levert en verhuurt.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op.

Kijk ook eens naar onze gloednieuwe GOEIE DEAL bestelauto: deze huurt u reeds voor Euro 39.95 incl btw!

Al onze transacties vinden plaats onder de meest actuele BOVAG-voorwaarden, welke ook ter inzage liggen in ons bedrijf.

Contactgegevens

Hoofdvestiging Terneuzen: Mr. F.J. Haarmanweg 4, 4538 AR Terneuzen
Telefoon: 0115 - 622 600
Steunpunt IJzendijke: Oranjestraat 40, 4515 CA IJzendijke

Openingstijden: 
zondag Gesloten
maandag 08:00–17:30
dinsdag 08:00–17:30
woensdag 08:00–17:30
donderdag 08:00–17:30
vrijdag 08:00–17:30
zaterdag 09:30–16:00