logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Tweedehands auto

Voor tweedehands auto's gaat u naar een autobedrijf in de omgeving van Goes, Vlissingen, Terneuzen en Middelburg. Maar voor welk bedrijf kiest u dan? Voor Rida Groep natuurlijk. Of u nu op zoek bent naar een stationwagen, een kleine auto of een busje: met een groot aanbod aan occasions vindt u altijd een auto die bij u past. Hulp nodig? Dan voorzien wij u graag van vakkundig advies.
Neem contact met ons op

Uiteenlopend aanbod occasions bij Rida Groep nabij Goes

Meer informatie

Zien wij u binnenkort?

Het liefst kiest u voor een autobedrijf in omgeving Middelburg en Goes die een uiteenlopend aanbod occasions aanbiedt. Bij Rida Groep vindt u occasions van diverse merken, zoals Ford, Dacia, Mercedes en Kia. Bekijk op de website op uw gemak eens het aanbod. Bij Rida begrijpen we dat het kopen van een occasion een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om alleen de beste auto's in ons assortiment op te nemen. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat elke auto grondig wordt geïnspecteerd en getest, zodat u met een gerust hart kunt rijden.

Bij Rida Groep bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen de aanschaf van occasions. Met onderhoud aan uw auto, caravan, camper of bus staan wij voor u klaar. Het is belangrijk dat een voertuig regelmatig wordt onderworpen aan een onderhoudsbeurt, zoals een APK-keuring, om de levensduur te verlengen. Daarnaast verhelpen wij ook op vakkundige wijze de schade aan uw voertuig. Denk hierbij aan plaatwerk, ruitreparaties en -vervanging en koplamp herstel. Zo helpen onze monteurs u snel weer op weg!

Wilt u de occasions bekijken in onze showroom in de buurt van Goes? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0115 - 622 600. Als u op voorhand vragen heeft over een specifiek model of meer informatie wilt over het onderhoud, dan belt u ook naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Morgen Internet - Zorgeloos website