Kia Top Selectie

Dit keurmerk staat voor kwaliteit en zekerheid, onderstreept door de 7 garanties die op elke Kia Top Selectie auto standaard zijn:

DE 7 GARANTIES VAN EEN KIA TOP SELECTIE AUTO

1. Garantie van 7 jaar 
Met 7 jaar garantie (vanaf datum eerste toelating, normaal gesproken de datum van eerste registratie) heeft u tot maximaal 150.000 km geen kosten aan reparaties als gevolg van defecten of storingen aan uw auto. Alleen de kosten van het regulier onderhoud en normale slijtage zijn voor uw rekening.

2. Kia Internationale Wegenhulp
Autopech onderweg? Geen nood! Want met Kia Top Selectie bent u gegarandeerd van hulp onderweg. 24 uur per dag, 7 dagen per week, ook in de rest van Europa. Vraag uw Kia-dealer naar de voorwaarden.

3. 105 punten controle check
Alleen de auto’s die voldoen aan de strenge 105 punten controle die de Kia-dealer uitvoert, mogen de naam Kia Top Selectie dragen. De perfecte waarborg voor de kwaliteit en conditie van uw auto.

4. Bekende onderhoudshistorie
Omdat alleen de beste auto’s in aanmerking komen voor Kia Top Selectie, is altijd de onderhoudshistorie bekend en aanwezig, met daarin het onderhoud volgens het fabrieksschema.

5. Gebruik van originele onderdelen
Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid gaan boven alles. Daarom wordt ieder Kia Top Selectie auto door uw Kia-dealer klaar gemaakt met uitsluitend originele onderdelen. Hiermee bent u verzekerd van goede kwaliteit van uw Kia Top Selectie auto. Voor onderhoud en uitvoer van garantiereparaties kunt u bij elke Kia dealer in Nederland terecht.

6. Nationale Auto Pas
De kilometerstand van de auto klopt altijd. Elke Kia Top Selectie auto heeft een Nationale Auto Pas (NAP). Deze geeft inzicht in de historie van de auto en de werkelijk gereden kilometers.

7. Afleveringsbeurt 
Vóór aflevering van elke Kia Top Selectie auto, wordt standaard een onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant. Zo weet u dat uw auto altijd in topconditie de weg op gaat.

 Welke Kia-modellen komen in aanmerking voor de Kia Top Selectie?

  • Maximaal 5 jaar oud
  • Maximaal 130.000 km
  • Schadevrij