Vestigingen

Wij zijn met onze bedrijven lid van het Autoschadeteam en onderdeel van de Rida Groep. Autoschadeteam is een regionaal samenwerkingsverband van 13 autoschadebedrijven in Zeeland en Brabant. Binnen Autoschadeteam werken we nauw samen op gebied van opleidingen, reklame enz. Ook in geval van grote opdrachten, of calamiteiten hebben we hierdoor een enorme slagkracht. Zo hebben we in 2011 met elkaar in zeer korte tijd zo’n 4000 hagelschades verwerkt. Ook voor grotere bedrijven met meerdere locaties is het interessant om met Autoschadeteam afspraken te maken, de klant is verzekerd van goede kwaliteit en een eenduidige werkwijze bij alle Autoschadeteamvestigingen.

Rida Groep

Vandaag de dag is de Rida groep, met verschillende vestigingen en een team van ruim 80 medewerkers, uitgegroeid tot een serieuze speler in Zeeuws-Vlaanderen op de markt van autoverkoop, onderhoud en reparaties, autoverhuur en schadeherstel van (vracht)wagens , caravans, campers en grotere industriële objecten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie weten te verwerven op al deze terreinen en heeft met de schadeherstelbedrijven zelfs het grootste marktaandeel weten te verwerven in deze regio.

Speerpunten

Wat alle bedrijven in elk geval gemeenschappelijk hebben is dat klantgerichtheid en service te allen tijde een centrale rol spelen. Een open oor en oog voor de klant, hen snel van dienst zijn en het aanbieden van vervangend vervoer - waarbij zelfs wagens met dubbele bediening ten behoeve van rijscholen ter beschikking kunnen worden gesteld - zijn daar wat voorbeelden van. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt steeds serieus geïnvesteerd in opleidingen van personeel en in materieel. Bovendien zijn alle schadebedrijven Eurogarant gecertificeerd.