Vervangend vervoer

Al onze schadebedrijven beschikken over een aantal goede jonge vervangauto’s waar de klanten over kunnen beschikken. Speciale auto wensen kunnen wij vervullen via Rida Verhuur, ook als het gaat om bedrijfsauto's. Een overzicht van het verhuurpakket vind u op Rida Verhuur. In de vestiging van RIDA Terneuzen vindt u een uitgiftepunt van Rida Verhuur.

Daarbij biedt RIDA de Zeeuwse koper een ruime selectie kwaliteits auto occasions welke wij betrekken van dealers in de regio Zeeland maar ook daar buiten. Verder weten onze verkoopadviseurs de weg om u ook nieuwe auto's te kunnen leveren voor aantrekkelijke prijzen en met alle bijbehorende service ook na aflevering van de auto.

Ons team streeft naar een langdurige relatie met u als klant; wij geloven dat alleen een optimale dienstverlening goed genoeg is om u als klant te kunnen verleiden steeds weer naar ons bedrijf terug te komen: voor onderhoud, reparatie, apk, aankoop en alles wat met uw auto te maken kan hebben. Dat motiveert ons iedere dag weer tot het leveren van vakwerk en service met een glimlach.