Schadeherstel aan caravans en campers

Meijers IJzendijke in Zeeland is erkend FOCWA caravan- en camperschadeherstelbedrijven. Dit betekent dat we over de juiste vakkennis en apparatuur beschikken voor volledig herstel aan caravan en camper. Dit gaat van een klein krasje, via reparatie aan interieur tot het vervangen van een hele zijwand, vloer of dak.

Schade aan uw camper of caravan? Maak direct een afspraak.

Wij zijn ook Profile-repair specialist voor Zeeland. Dit is een speciale techniek om kleine deukjes in de geprofileerde caravanplaat te herstellen. Wij doen het volledig onderhoud aan uw caravan of camper. Wij controleren en repareren verlichting en elektrische installatie, remmen, lagers, banden en gasinstallatie van caravans en campers.

Onderhoud en schadeherstel van caravans en campers vraagt een specialistische aandacht. Meijers IJzendijke is gespecialiseerd in schadeherstel en herstel van deuken en krassen in aluminium plaatwerk en polyester of kunststof onderdelen.

Ook voor het herstel van interieur, bijvoorbeeld na een lekkage, of het inbouwen van een nieuw interieur kunt u bij ons terecht. Onze experts werken met oog voor detail zodat u weer heerlijk op vakantie kunt.

Rida heeft een caravan- en camper herstelbedrijf in IJzendijke in Zeeland. Onze monteurs helpen u graag snel weer op weg.

Rida is een erkend PACK keuringsbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de FOCWA voorwaarden en garantie.

Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en prima service.

 

400_nationale_caravanpas_2.png