Aanrijdingsschade

 

Een schade aan de opbouw van een caravan of camper loopt al snel flink in de papieren. Door de afwijkende, geavanceerde bouwwijze met sandwichpanelen, aluminium en hoogwaardige kunststoffen laat een schadegeval zich niet vergelijken met een (plaat)schade aan een auto. 

Het herstel van een schade aan een caravan of camper is dan ook werk voor specialisten. Meijers Caravan en Camperherstel in Zeeland zijn de vakmensen bij uitstek. Meijers is aangesloten bij de brancheorganisatie FOCWA. Een extra zekerheid voor vakwerk. Je wordt er persoonlijk en vakkundig geholpen en uw kampeermiddel wordt met alle nodige zorg omringd. Meijers is pas tevreden als u het ook bent. Samen gaan wij voor het beste resultaat. 

Het herstel van een grote schade
Een grote schade kan inhouden dat een complete zijwand, een deel van de vloer of het dak moet worden vernieuwd.

Een dergelijke, ingrijpende operatie vereist een hoge deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert. Meijers Caravan en Camperherstel in IJzendijke, Zeeuws-Vlaanderen, heeft alle middelen en kennis ruimschoots voorhanden.

Bij het vernieuwen van een zijwand moeten alle doorvoeren (ramen, roosters, deur en serviceluik) worden uitgebouwd. Ook het lijstwerk rondom dient zorgvuldig te worden verwijderd.

Omdat de aluminiumplaat van de zijwand uit twee delen bestaat, kan soms worden volstaan met het vernieuwen van alleen het beschadigde deel. Is de beschadiging doorgedrongen tot in het interieur, dan moet ook hier het meubilair etc. worden uitgebouwd en waar nodig worden vernieuwd.

Na het vernieuwen van de beschadigde delen dienen alle uitgebouwde en gedemonteerde delen weer te worden teruggebouwd. Hierbij is een goede afdichting noodzakelijk om het indringen van vocht tegen te gaan. 

Wees op tijd met het vermelden van uw schade

Bij het bestellen van nieuwe onderdelen krijgt het schadeherstelbedrijf te maken met (lange) levertijden. Zo komt het regelmatig voor dat onderdelen slecht leverbaar zijn, waardoor het weken en soms wel maanden kan duren voordat de onderdelen binnen zijn en de schade kan worden hersteld. 

Uw verzekering

Meijers Caravan en Camperherstel werk samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Door het leveren van perfect vakmanschap hebben wij vaak al een jarenlange goede relatie met de opdrachtgevers.