Caravan herstel

Meijers Caravan en Camperherstel & Autoschadeteam

Meijers is onderdeel van de Rida Groep en lid van Autoschadeteam, een regionaal samenwerkingsverband van 12 schadeherstelbedrijven in Zeeland en Brabant. 

 

Heeft u speciale wensen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op of maak hier een afsrpaak!

 

Caravans & campers

Onderhoud en schadeherstel van caravans en campers vraagt een specialistische aandacht. Meijers is gespecialiseerd in het herstellen van schade aan uw dierbare Caravan of Camper. Of het nu gaat om deuken en krassen in aluminium plaatwerk en polyester of kunststof onderdelen, het vervangen van beschadigde plaatdelen of het monteren van accessoires en het plegen van onderhoud: Autoschadeteam Meijers is uw partner.

Ook voor het herstel van interieur, bijvoorbeeld na een lekkage, of het inbouwen van een nieuw interieur kunt u bij ons terecht. Onze experts werken met oog voor detail zodat u weer heerlijk op vakantie kunt.


Onderhoud en accessoires

Wij voeren ook onderhoud uit aan uw caravan.

Accessoires monteren: Luifel, zonnepaneel, fietsdrager, mover, dakluik, schotelantenne, extra serviceluik.


Caravan en Camper herstel: 

- Aanrijdingsschade

- Banden

- Hagelschade

- Vochtschade

- Interieur: Extra stopcontacten, vochtschade herstellen,


PACK Keuring

Bij Meijers  kunt u terecht voor de Periodieke Aanhangwagen en Caravan Keuring, kortweg PACK.
Een grondige jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting, signalering etc. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met een compleet overzicht van alle eventuele gebreken. Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd. Indien nodig ontvangt u van ons een onderhouds- of reparatie  advies op maat. Samen met u brengen en houden wij uw kampeermiddel in topvorm.

PACK-gevelschild

Wij zijn een door FOCWA erkend keuringsstation en zijn er trots op dat wij het Pack gevelschild mogen voeren. Het is voor u een duidelijk herkenningspunt voor kwaliteit, Daar staan wij voor.

Meijers Caravan en Camperherstel: graag tot uw dienst.