Wielen uitlijnen

Het is uitermate belangrijk dat de wielen in de juiste stand onder de auto staan. Anders kunnen er problemen ontstaan met het rijgedrag, bandenslijtage of bijgeluiden. Om dit op de juiste manier te doen beschikken we in Oostburg en Terneuzen in Zeeland over eigen uitlijnapparatuur en goed opgeleide monteurs op alle vestigingen.

Neem contact op met Peter. Hij verzorgt graag het uitlijnen van uw wielen.

In Terneuzen beschikken we over de modernste 3d-uitlijncomputer die er op dit moment is! Hierdoor is een snelle en nauwkeurige meting van uw autobanden gegarandeerd. Ook beschikken we via internet over de nieuwste gegevens, zodat ook de nieuwste auto’s uitgelijnd kunnen worden. Ook is er soms diagnose apparatuur nodig voor het resetten van de stuurhoeksensor. Ook deze apparatuur hebben we in eigen huis, zodat we de meeste zaken van uw auto zelf kunnen oplossen.

Sommige specifieke handelingen kunnen alleen met apparatuur van de dealer gebeuren. Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met de dealerbedrijven, zodat er altijd een gegarandeerd goede reparatie plaatsvindt.

Rida is een erkend APK keuringsbedrijf. Onderhoud en reparatie voert Rida uit onder de BOVAG gedragscode en BOVAG garantie. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar advies en prima service.