Ruitschade auto

Ruitschade aan uw auto is vervelend, maar hoeft geen heel groot probleem te zijn. Voor een professioneel schadeherstelbedrijf is kleine ruitschade aan uw auto makkelijk te repareren zonder dat hier hoge kosten mee gemoeid zijn. Bij de Rida Groep in Zeeland hebben wij tientallen vakmensen in dienst en beschikken wij over de meest moderne technieken om ruitschade aan uw auto snel en haast onzichtbaar te repareren. En mocht de schade toch te groot blijken dan kunnen wij de ruit voor u vervangen.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Ruitschade aan uw auto kunt u beter snel laten herstellen

Bij de Rida Groep is er altijd een servicepunt in de buurt waar u terecht kunt voor het herstellen van ruitschade aan uw auto. Een ruitschade aan uw auto kan makkelijk verholpen worden door het inspuiten van hars, waardoor de ruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terugkrijgt. Als u hier te lang mee wacht dan wordt de integriteit van de ruit alleen maar verder aangetast door het trillen van het voertuig en door weersinvloeden van buitenaf. De kans op een onherstelbare beschadiging neemt dan ook alleen maar verder toe. Heeft u ruitschade aan uw auto en bent u benieuwd of wij dit bij de Rida Groep voor u kunnen repareren? Maak dan nu een afspraak via de website of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 115-622722.

Ook interessant:

Verhuiswagen huren Zeeland | Vrachtwagen huren Zeeland | Zeeland auto | Aanhanger huren Zeeland | Aanhangwagen herstellen Zeeland