Personenbusje huren Zeeland

Een personenbusje huren kan gemakkelijk bij Rida Groep in Zeeland. Heeft u extra laadruimte nodig, of gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Wat de aanleiding ook is, bij ons in Zeeland kunt u een personenbusje naar keuze huren. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren en u kunt voor één dag, een weekend, een week, maar ook voor één maand een personenbusje huren. Bespreek de mogelijkheden met onze vakkundige medewerkers!

Bel ons: 0115-622 600Stuur ons een mail

Een personenbusje huren van Rida Groep in Zeeland

U kunt bij Rida Groep in Zeeland terecht voor het huren van een personenbusje, maar ook voor het huren van verhuiswagens, bedrijfswagens, personenauto’s en aanhangwagens. Wij zijn er namelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over het huren van onze personenbusjes in Zeeland. U vindt alle informatie ook op onze website. Bekijk het aanbod van onze personenbussen en reserveer direct online!

Onze vestigingen

Rida Groep bestaat uit verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven in Zeeland. Zo is er altijd een servicepunt bij u in de buurt! Voor het huren van een personenbusje in Zeeland kunt u terecht bij onze vestiging in Terneuzen of in IJzendijke. Hier staan onze vakkundige medewerkers elke dag voor u klaar. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie door te bellen naar +31 (0) 115-622722.

Ook interessant:

Ruitschade auto | Verhuiswagen huren Zeeland | Vrachtwagen huren Zeeland |Zeeland auto | Aanhanger huren Zeeland