APK keuring

Moet uw auto of bus weer een APK check krijgen om te kijken of uw voertuig nog steeds voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies dan voor een APK-keuring bij Rida Groep. Wij verzorgen de APK check van uw voertuig kundig en snel tegen een scherpe prijs.

De APK-keuring is een verplichte momentopname. Wanneer uw auto APK goedgekeurd is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door uw garage blijft slim.

Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt voor de APK-keuring. Na de keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de APK check altijd bij u hebben tijdens het rijden.

TIP : combineer uw keuring met een kleine beurt of grote beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug! En u bespaart ook nog eens kosten want bij een grote onderhoudsbeurt is de apk gratis, u betaalt alleen de afmeld- en administratie kosten.