Occasions Goes

Voor occasions gaat u naar een autobedrijf in de omgeving van Goes, Vlissingen en Middelburg. Maar voor welk bedrijf kiest u dan? Voor Rida Groep natuurlijk. Of u nu op zoek bent naar een stationwagen, een kleine auto of een busje: met een groot aanbod aan occasions vindt u altijd een auto die bij u past. Hulp nodig? Dan voorzien wij u graag van vakkundig advies.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Uiteenlopend aanbod occasions bij Rida Groep nabij Goes

Het liefst kiest u voor een autobedrijf in omgeving Middelburg en Goes die een uiteenlopend aanbod occasions aanbiedt. Bij Rida Groep vindt u occasions van diverse merken, zoals Ford, Dacia, Mercedes en Kia. Bekijk op de website op uw gemak eens het aanbod. Dankzij de handige filtermogelijkheden, zoals merk, model en bouwjaar, geeft u eenvoudig uw wensen door. Uiteraard bent u ook van harte welkom om het aanbod occasions bij ons in de showroom in de buurt van Goes te bekijken.

Onderhoud en schadeherstel aan uw auto

Bij Rida Groep, in de buurt van Goes, bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen de aanschaf van occasions. Met onderhoud aan uw auto, caravan, camper of bus staan wij voor u klaar. Het is belangrijk dat een voertuig regelmatig wordt onderworpen aan een onderhoudsbeurt, zoals een APK-keuring, om de levensduur te verlengen. Daarnaast verhelpen wij ook op vakkundige wijze de schade aan uw voertuig. Denk hierbij aan plaatwerk, ruitreparaties en -vervanging en koplamp herstel. Zo helpen onze monteurs u snel weer op weg!

Zien wij u binnenkort?

Wilt u de occasions bekijken in onze showroom in de buurt van Goes? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0115 - 622 600. Als u op voorhand vragen heeft over een specifiek model of meer informatie wilt over het onderhoud, dan belt u ook naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Ook interessant:

Personenbusje huren Zeeland | Ruitschade auto | Verhuiswagen huren Zeeland | Vrachtwagen huren Zeeland | Zeeland auto