logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Occasions Goes

Occasions Goes

Voor occasions gaat u naar een autobedrijf in de omgeving van Goes, Vlissingen en Middelburg. Maar voor welk bedrijf kiest u dan? Voor Rida Groep natuurlijk. Of u nu op zoek bent naar een stationwagen, een kleine auto of een busje: met een groot aanbod aan occasions vindt u altijd een auto die bij u past. Hulp nodig? Dan voorzien wij u graag van vakkundig advies.
Neem contact met ons op

Uiteenlopend aanbod occasions bij Rida Groep nabij Goes

Meer informatie

Zien wij u binnenkort?

Het liefst kiest u voor een autobedrijf in omgeving Middelburg en Goes die een uiteenlopend aanbod occasions aanbiedt. Bij Rida Groep vindt u occasions van diverse merken, zoals Ford, Dacia, Mercedes en Kia. Bekijk op de website op uw gemak eens het aanbod. Dankzij de handige filtermogelijkheden, zoals merk, model en bouwjaar, geeft u eenvoudig uw wensen door. Uiteraard bent u ook van harte welkom om het aanbod occasions bij ons in de showroom te bekijken.

Bij Rida Groep, in de buurt van Goes, bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen de aanschaf van occasions. Met onderhoud aan uw auto, caravan, camper of bus staan wij voor u klaar. Het is belangrijk dat een voertuig regelmatig wordt onderworpen aan een onderhoudsbeurt, zoals een APK-keuring, om de levensduur te verlengen. Daarnaast verhelpen wij ook op vakkundige wijze de schade aan uw voertuig. Denk hierbij aan plaatwerk, ruitreparaties en -vervanging en koplamp herstel. Zo helpen onze monteurs u snel weer op weg!

Wilt u de occasions bekijken in onze showroom in de buurt van Goes? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0115 - 622 600. Als u op voorhand vragen heeft over een specifiek model of meer informatie wilt over het onderhoud, dan belt u ook naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Morgen Internet - Zorgeloos website