Officieel TOP Merkspecialist in Opel

Opelrijders gaan naar RIDA Terneuzen!

Autobedrijf Rida in Terneuzen is officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Zeeuws-Vlaanderen.

Autobedrijf Rida in Terneuzen is officieel TOP Merkspecialist in Opel. Dat is goed nieuws voor de Opelrijders uit Zeeuws-Vlaanderen. Zij kunnen er terecht voor onderhoud, reparaties of voor een nieuwe of gebruikte Opel.

Ko Dieleman, mede-eigenaar: ‘Inmiddels weten de Opelrijders uit de buurt ons al te vinden. Er is grote behoefte aan garages met een merkspecialisme, dat merken we dagelijks. Men kan hier voordelig terecht voor goed onderhoud en reparaties. 

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om ook eventuele ingewikkelde storingen op te lossen. Met de toetreding als TOP Merkspecialist in Opel zijn we in staat om onze klanten meer te bieden. Door gezamenlijke inkoop kunnen wij altijd scherpe prijzen aanbieden en met de scholing zit het meer dan goed. Ons team is goed geschoold en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij voelen ons thuis bij TOP Merkspecialist. Laagdrempelig, no-nonsense en doen waar we goed in zijn! Dit is de boodschap die we ook uitstralen naar onze klanten. Open en eerlijk zijn, er is altijd tijd voor een kopje koffie en een goed advies. En we zitten midden in Zeeuws-Vlaanderen!’

Wij hebben altijd een voorraad gebruikte Opels in onze showroom!

Gebruik maken van onze TOP merkspecialisme in Opel voor het onderhoud van uw Opel? Neem contact met ons op!

Bekijk hier onze onderhoudsmogelijkheden!

600_foto_raymond_en_ko.jpg