OPEN DAGEN

OPEN DAGEN

De Rida Groep telt inmiddels zes bedrijven

 

"Bij de Rida Groep weten we precies waarmee onze bedrijven het verschil maken: service door professionele en gedreven medewerkers", aldus mededirecteur Ko Dieleman (hij doet de leiding van de Rida Groep met zijn broer Pieter Dieleman). 

 

ZEEUWS-VLAANDEREN 

 

Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar. Een mooi jubileum en een bevestiging van de keuze om op deze manier zaken te doen. Inmiddels wordt de Rida Groep gevormd door zes bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 50 medewerkers verzorgen onderhoud, reparatie, autoverhuur, schade-herstel en spuitwerk aan uw (bedrijfs)auto, camper, caravan, of groot materieel vanuit vestigingen in Terneuzen, Oostburg en IJzendijke. 


Daarnaast is Rida met Autohuis Terneuzen dé Kia dealer voor Zeeuws-Vlaanderen en heeft het bedrijf een brede collectie aan occasions.

 

Open Dagen

 

Op zaterdag 28 september is de open dag in Terneuzen: "Bij Rida & Selekta nemen we u mee in het proces van schadeherstel. We laten u verschillende werkzaamheden zien en voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Ook staan deze dag de deuren open bij Autohuis Terneuzen aan de Productiestraat."

Op locatie Handelspoort 7 is deze dag de brandweer aanwezig. Er zullen verschillende demo's worden gegeven.

Op zaterdag 5 oktober is het open dag in IJzendijke en Oostburg.