Lekkage caravan repareren

Laat de lekkage in uw camper of caravan repareren door de specialisten van Rida Groep. Rida Groep is er voor het onderhoud, reparatie, herstel van auto’s, bestelwagens, caravans en campers. Tevens is Rida Groep actief in het leveren, verkopen en verhuren van auto’s, , verhuiswagens en bestelwagens. Het is belangrijk dat uw caravan goed onderhouden is, zodat u er lang van kan genieten en profiteren. Rida Groep is dan ook gespecialiseerd in schadeherstel en u kunt de lekkage van uw caravan dan ook volledig laten repareren door onze specialisten.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Lekkage in uw caravan laten repareren door Rida Groep

Wij hebben diverse vestigingen verspreid over Zeeuws-Vlaanderen; Rida Groep wordt namelijk gevormd door verschillende autobedrijven en autoherstelbedrijven waar zo’n 50 medewerkers zorgen voor het onderhoud of de reparatie van uw caravan, auto, camper of bedrijfswagen. Wij zijn daarnaast met Autohuis Terneuzen ook Kia dealer en hebben een ruim aanbod aan occasions. Onze specialisten staan voor u klaar om de lekkage in uw caravan te repareren.  Doordat wij verschillende vestigingen hebben is er altijd een servicepunt bij u in de buurt.

Maak direct een afspraak

Op onze website kunt u direct een afspraak maken voor het laten repareren van de lekkage in uw caravan. Vul uw gegevens in, de oorzaak van het probleem en het kenteken van uw voertuig. U kunt natuurlijk ook voor meer informatie of voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 115 615165.

Ook interessant:

Occasions Goes | Personenbusje huren Zeeland | Ruitschade auto |Verhuiswagen huren Zeeland | Vrachtwagen huren Zeeland