Glasgarage Terneuzen

Een goede glasgarage in Terneuzen, Zeeland, vindt u op de locatie van de Rida Groep. De Rida Groep is een verzameling van auto- en schadeherstelbedrijven in Zeeland. Hierdoor hebben wij als glasgarage vrijwel altijd plaats voor u op een van onze locaties in de buurt van Terneuzen. Via onze website kunt u zelfs meteen een afspraak maken, maar bellen behoort natuurlijk ook tot de opties. Voor een scherp tarief kunnen wij de meeste kleine beschadigingen direct verhelpen en daarbij de autoruit intact laten. Mocht de schade toch te groot zijn, dan kan onze glasgarage in Terneuzen, Zeeland, de ruit snel voor u vervangen. Voor u zijn er zo geen lange wachttijden en u hoeft niet ver te rijden naar onze vestiging in Terneuzen.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Glasgarage in Terneuzen, Zeeland voor al uw onderhoud en reparaties

Bij de Rida Groep bieden wij u meer dan enkel een glasgarage in Terneuzen. Door heel Zeeland zijn wij actief en wij streven ernaar om onze dienstverlening zo uitgebreid mogelijk te houden. Voor u als klant heeft dat tot voordeel dat u voor al uw auto gerelateerde zaken bij ons terecht kunt. Mocht een reparatie bij onze glasgarage in Terneuzen bijvoorbeeld langer duren dan gepland, dan heeft u bij ons de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Ook kunt u bij de Rida Groep een onderhoudscontract afspreken waardoor uw auto regelmatig wordt nagekeken en kleine reparaties, waar nodig, direct worden uitgevoerd. Heeft u nog meer vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 115-622722.

Ook interessant:

Glass drive Terneuzen | Glass drive Zeeuws Vlaanderen | Goedkoop autoruit vervangen Zeeland | Kia Terneuzen | Lekkage caravan repareren