Dakluik caravan repareren

Is het dakluik van uw camper of caravan kapot, laat deze dan repareren door de specialisten van Rida Groep. Rida Groep bestaat uit verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven door heel Zeeuws-Vlaanderen. We hebben verschillende vestigingen waar zo’n 50 medewerkers u graag van dienst zijn. Zij verzorgen het onderhoud en de reparaties van onder andere auto’s, caravans, campers en bedrijfswagens.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Het dakluik van uw caravan laten repareren door Rida Groep

Als het dakluik van uw caravan of camper kapot is, dan wilt u dat natuurlijk laten repareren door echte specialisten, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en uw dakluik weer voor lange periode mee kan. Wij beschikken namelijk over de juiste apparatuur en vakkennis, of het nu gaat om een krasje of om het vervangen van groot materieel in de caravan of camper. Onze specialisten hebben niet alleen de benodigde kennis en ervaring om het dakluik van uw caravan te repareren, maar hebben ook oog voor detail. Zo kunt u weer zorgeloos genieten met uw caravan op vakantie. Ook voor onderhoud en de verkoop en verhuur van auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht.

Kom langs bij één van onze vestigingen

Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over heel Zeeuws-Vlaanderen, zodat er altijd een servicepunt bij u in de buurt is. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken door uw gegevens achter te laten op onze website, of door uw telefoonnummer achter te laten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen of om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak door te bellen naar +31 (0) 115 615165.

Ook interessant:

Camperdak repareren | Caravanherstelbedrijf | Caravan ramen repareren | Caravan vloer repareren | Aanhangwagen herstellen |

Ik zoek contact met

*) Verplicht veld