Dakluik caravan repareren Zeeland

Het dakluik van de caravan laat u eenvoudig repareren bij Rida Groep in Zeeland. Rida Groep bestaat uit verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven door heel Zeeuws-Vlaanderen. We hebben verschillende vestigingen waar ruim 80 medewerkers u graag van dienst zijn. Zij verzorgen het onderhoud en de reparaties van onder andere auto’s, caravans en bedrijfswagens.

Het dakluik van uw caravan snel laten repareren in Zeeland? Dat kan!

Als het dakluik van uw caravan kapot is, dan wilt u dat natuurlijk laten repareren door echte specialisten en dat is mogelijk bij Rida Groep in Zeeland. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkennis, of het nu gaat om een krasje of om het vervangen van groot materieel in de caravan. Onze specialisten bij Rida Groep in Zeeland hebben niet alleen de benodigde kennis en ervaring om dakluiken mee te repareren, maar hebben ook nog oog voor detail. Zo kunt u weer zorgeloos genieten met uw caravan op vakantie. Ook voor onderhoud en de verkoop en verhuur van auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht.

Kom langs bij een van onze vestigingen!

Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over heel Zeeuws-Vlaanderen, zodat er altijd een servicepunt bij u in de buurt is. U maakt gemakkelijk online een afspraak door uw gegevens achter te laten op onze website en wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij een van onze vestigingen of om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kan via +31 (0) 115 622 600.