Caravanwand reparatie

Is uw caravanwand beschadigd, schakel dan de specialisten van Rida Groep in voor reparatie. U vindt Rida Groep verspreid over heel Zeeland, wij zijn gevormd uit verschillende autobedrijven en autoherstelbedrijven. Op deze manier zit er altijd een vestiging bij u in de buurt! Wij hebben zo’n 50 medewerkers in dienst met ieder hun eigen specialisme; zo ook een vakkundige medewerker die gespecialiseerd is in de reparatie en het onderhoud van caravans en campers.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Een professionele caravanwand reparatie

Een beschadigde caravanwand vereist een gespecialiseerde reparatie. Gelukkig beschikken onze gespecialiseerde medewerkers over de benodigde kennis en kunde en de juiste apparatuur om uw camper- of caravanwand geheel te repareren. Daarnaast hebben onze medewerkers ook oog voor detail. Zo zorgen zij er altijd voor dat uw caravanwand er na de reparatie weer als nieuw uit ziet. Ook voor de reparatie aan andere onderdelen van de caravan, zowel interieur als exterieur, kunt u bij ons terecht. Van het repareren van een klein krasje tot het vervangen of repareren van de vloer, het dak of de zijwand.

Het onderhoud van uw caravan

Om grote schade en daarmee grootschalige reparaties te voorkomen, is het van belang dat uw caravan goed onderhouden wordt. Ook hiervoor kunt u bij Rida Groep terecht! Wilt u meer weten over het onderhoud van uw caravan en wat wij daarin precies voor u kunnen betekenen, of wilt u graag een afspraak maken voor de reparatie van uw caravanwand? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 115 615165. 

Ook interessant:

Caravanwand reparatie Zeeland | Dakluik caravan repareren Zeeland |Glasgarage Terneuzen | Glass drive Terneuzen | Glass drive Zeeuws Vlaanderen