Caravan vloer repareren

De specialistische medewerkers van Rida Groep kunnen uw caravan vloer vakkundig repareren. Is de vloer van uw camper of caravan kapot, dan vereist het specialistische kennis en kunde om dit te repareren. De 50 medewerkers bij Rida Groep beschikken over deze kennis en kunde, en over de juiste apparatuur. Rida Groep wordt namelijk gevormd door verschillende autobedrijven en autoschadeherstelbedrijven verspreid over geheel Zeeuws-Vlaanderen. Zo is er altijd een servicepunt bij u in de buurt!

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

U caravan vloer laten repareren door Rida Groep

Wij zijn een professioneel camperschadeherstelbedrijf en zijn er voor het herstel van schade aan campers en caravans in Zeeland. Wij weten dan ook dat het repareren van een caravan vloer specialistische aandacht vereist . U bent bij ons daarnaast altijd verzekerd van een goede service en een betrouwbaar advies, doordat wij reparaties altijd uitvoeren onder de FOCWA voorwaarden en garantie; we zijn dan ook een erkend PACK keuringsbedrijf. U leest het al; de reparatie van uw caravan vloer kunt u overlaten aan de specialisten van Rida Group. Dan kunt u weer snel en veilig de weg op.

Maak een afspraak

Het is van belang om een afspraak te maken om uw camper of caravan vloer te laten repareren. U kunt hiervoor uw telefoonnummer achterlaten op de website; wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor meer informatie of voor het maken van een afspraak te bellen naar +31 (0) 115 615165, of om langs te komen in één van onze vestigingen

Ook interessant:

Aanhangwagen herstellen | Caravanvloer repareren | Auto huren Terneuzen | Busje huren Hulst | Busje huren Terneuzen |

Ik zoek contact met

*) Verplicht veld