Camperdak repareren

Is uw camperdak kapot, laat dit dan repareren door Rida Groep. Wij hebben namelijk zo’n 50 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn en er voor zorgen dat u weer onbezorgd op vakantie kunt met uw camper. Zeker als uw camperdak kapot is, is het belangrijk om dit snel maar ook goed te laten repareren. Onze specialistische medewerkers hebben naast de benodigde kennis en kunde ook oog voor detail, zodat uw caravan- of camperdak er na de reparatie weer als nieuw uitziet.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Camperdak laten repareren en onderhouden

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud van uw caravan of camper. Wij kunnen deze dan bijvoorbeeld uitlijnen en keuren, maar ook vochtmetingen uitvoeren. We bieden daarnaast ook een remmenservice en monteren bijvoorbeeld ook movers, zonnepanelen, schotelantennes en fietsendragers. Als uw camper of caravan periodiek onderhouden wordt door Rida Groep, is de kans kleiner dat uw camper later een grote reparatie nodig heeft. Zo weet u ook zeker dat u veilig de weg op gaat. Is uw camperdak toch kapot, dan kunt u deze natuurlijk door onze specialisten laten repareren. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Is uw caravan- of camperdak kapot en wilt u deze graag laten repareren door onze specialisten? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak door te bellen naar +31 (0) 115 615165. U kunt natuurlijk ook langskomen bij één van onze vestigingen; daar verwelkomen wij u graag.

Ook interessant:

Caravan ramen repareren | Caravan vloer repareren Zeeland |Caravanherstelbedrijf | Caravanvloer repareren | Caravanwand reparatie