logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Busje huren Hulst

Wilt u graag een busje huren in de omgeving van Hulst, neem dan direct contact op met Rida Groep. Wij zijn er voor de verhuur van personenauto’s, bedrijfswagens, aanhangwagens, verhuiswagens en personenbussen. U kunt voor het huren van een busje in de omgeving van Hulst terecht bij ons vestiging in Terneuzen of in IJzendijke. Echter doen wij meer dan alleen het verhuren van auto’s en busjes. Wij onderhouden, herstellen en leveren ook.
 

Personenbussen
Verhuiswagens
Bedrijfswagens

Een busje huren bij Rida Groep in de omgeving van Hulst

Meer informatie

Gaat u verhuizen? Heeft u veel bagage of vracht om te vervoeren, en heeft u extra ruimte nodig? Dan kunt u gemakkelijk een busje huren in de omgeving van Hulst. U gaat dan naar Rida Groep! Wij hebben verschillende soorten busjes voor u klaar staan waar u een keuze uit kunt maken. Onze professionele medewerkers adviseren u ook graag over het juiste busje voor uw klus. Bekijk het aanbod aan personenbussen en reserveer direct online!

Wilt u meer weten over het huren van een busje bij ons in de omgeving van Hulst? Dan kunt u gemakkelijk op onze website uw telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze vestigingen in Terneuzen of IJzendijke of bellen naar +31 (0) 115-622722.

 
Morgen Internet - Zorgeloos website