Barst in autoruit repareren

Een barst in uw autoruit repareren gaat met moderne technieken zoals epoxyhars een stuk makkelijker dan een aantal jaren geleden. Toen moest u bij een barst in de autoruit meestal de hele ruit laten vervangen. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Bij een kleine barst of een putje in de ruit kan een specialist deze barst opvullen waarna de ruit weer net zo sterk is als daarvoor. Vereiste hierbij is wel dat u een bedrijf uitkiest dat de kennis, ervaring én middelen in huis heeft om dit goed te kunnen doen. Bij de Rida Groep vindt u niet alleen een garage vlakbij u in de buurt, maar ook tientallen goed opgeleide werknemers die uitstekend in staat zijn om een barst in uw autoruit te repareren op een vakkundige wijze.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Laat een barst in uw autoruit zo snel mogelijk repareren

Wanneer u erachter komt dat u een barst of een sterretje in uw autoruit heeft, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Zo niet dan kan een sterretje of een kleine barst snel verder uitscheuren en dan moet u wel de hele ruit laten vervangen wat uiteraard een stuk duurder is. Bovendien is het onveilig om met een onbehandelde barst in uw autoruit rond te blijven rijden. Door temperatuurverschillen en de trillingen van de motor kan de ruit makkelijk kapot springen. Om een barst in uw autoruit te laten repareren, kunt u bij de Rida Groep eenvoudig een afspraak maken. Heeft u hier nog vragen over of wilt u wat meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 115-622722.

Ook interessant:

Glass drive zeeuws vlaanderen | Glasgarage terneuzen | Autoruit herstellen | Auto garage terneuzen | Goedkoop autoruit vervangen

Ik zoek contact met

*) Verplicht veld