logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 54

Autohuis Terneuzen en Kia

Voor de aankoop van een Kia kunt u uitstekend terecht bij Autohuis Terneuzen. Waarom? Autohuis Terneuzen is professional in Kia in Zeeuws-Vlaanderen. Dat wil zeggen dat wij alle automodellen leveren en ervoor zorgen dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar is.
 


neem contact met ons op

Voor de aankoop van een Kia kunt u uitstekend terecht bij Rida Groep in Terneuzen. Met onze vestiging Autohuis Terneuzen hebben wij sinds 2001 ervaring met het merk Kia. Ons gemotiveerd en technisch hoog opgeleid team zal er alles aan doen u perfect van dienst te zijn. Of het nu gaat om de aankoop of het onderhoud van uw Kia, het team van Autohuis Terneuzen staat voor u klaar. Wij onderhouden uw auto conform fabrieksvoorschrift. Dat is heel belangrijk, want alleen dan kunt u, indien nodig, aanspraak maken op de fabrieksgarantie. Dit laatste geldt overigens niet alleen voor Kia maar in zijn algemeenheid voor alle merken. Dus mocht u nog niet aan een Kia toe zijn, weet dan dat Rida Groep u ook met u auto van een ander merk perfect kan helpen. Welkom bij Autohuis Terneuzen! Welkom bij Rida Groep!

Rida Groep gaat nog een stapje verder: heeft u specifieke wensen? Wat we niet op voorraad hebben daar gaan we naar op zoek. In ons uitgebreide netwerk sporen  we de Kia van u wensen op. Onze vakkundige en ervaren mensen helpen u met het vinden van de perfecte deal. Zo werkt Rida Groep al sinds 1969 aan een uitstekende relatie met de klant. Dat doen we ook voor u met alle plezier en toewijding. Graag tot ziens in onze showroom aan de Productiestraat waar een uitgebreide selectie Kia’s van alle modelreeksen en bouwjaren te vinden is.

 
Morgen Internet - Zorgeloos website