Auto huren Zeeland

Wilt u een auto huren in Zeeland? Omdat u tijdelijk een extra bedrijfsauto nodig heeft? Omdat u met een vriendengroep er een weekend op uit trekt? Of omdat u gaat verhuizen? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden van Rida Groep in Terneuzen en IJzendijke te bekijken. Met een uitgebreid wagenpark vindt u hier altijd een auto die past bij uw situatie.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Welke auto wilt u huren in Zeeland?

Of u nu een personenauto of een bedrijfswagen wilt huren: bij Rida Groep vindt u voertuigen in alle soorten en maten. Bij ons autobedrijf in Zeeland kunt u onder andere personenauto’s en -bussen, bedrijfswagens, verhuiswagens en aanhangwagens huren. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om accessoires, zoals sneeuwkettingen, verhuisdozen, dekens en steekwagens, te huren. Weet u al welke auto u wilt huren?

Laat u informeren over de mogelijkheden

Als u een auto wilt huren in Zeeland, dan wilt u natuurlijk meer weten over de mogelijkheden. Hiervoor komt u op afspraak langs in een van onze vestigingen of u neemt contact met ons op via 0115 - 622 600. Wij informeren u graag over de verschillende auto’s en de gestelde huurvoorwaarden. Het eerdergenoemd telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar als u vragen heeft over een specifieke auto of over het regelement.

Ook interessant:

Auto huren Zeeuws Vlaanderen | Autoruit herstellen | Autoruit herstellen Zeeland | Autoschade Terneuzen | Autoschade Zeeland