Auto huren Terneuzen

Wilt u graag een auto huren in de omgeving van Terneuzen, ga dan naar Rida Groep. Wij hebben namelijk verschillende verhuurpunten, u vindt ons in IJzendijke en in Terneuzen. Wij hebben namelijk verschillende vestigingen; wij zijn er niet alleen voor de verhuur van auto’s maar ook voor de reparatie en het onderhoud ervan. Bekijk snel het aanbod voor het huren van een auto bij ons in Terneuzen op onze website!

Bel ons: 0115-622 600Stuur ons een mail

Een auto huren bij Rida Groep in Terneuzen

Of u nu een personen auto of bedrijfsauto wilt huren in Terneuzen; bij Rida Groep kan het allebei. Wij zijn er namelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Voor welke reden u ook een extra auto nodig heeft, wij verhuren auto’s in alle soorten en maten in. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een gewone auto in Terneuzen, maar ook voor het huren van bedrijfswagens, aanhangwagens, personenbussen en verhuiswagens.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen over het huren van een bepaalde auto bij onze vestiging in Terneuzen? Dan kunt u op onze website uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 115-622722. Heeft u een auto gevonden die u graag wilt huren? Dan kunt u deze gemakkelijk online reserveren. 

Ook interessant:

Auto huren Zeeland | Auto huren Zeeuws Vlaanderen | Autoruit herstellen |Autoruit herstellen Zeeland | Autoschade Terneuzen