Auto Goes

Zoekt u een auto in de omgeving van Goes of Middelburg? Omdat u graag een betaalbare auto wilt aanschaffen? Of omdat u een bedrijfsauto zoekt? In beide gevallen bent u bij Rida Groep in Terneuzen aan het juiste adres. Hier treft u namelijk een aanbod occasions van verschillende merken. Bovendien zijn wij samen met Autohuis Terneuzen dé Kia dealer van de omgeving. Weet u al wat voor auto u wilt?

Nieuwe of gebruikte auto aanschaffen dichtbij Goes en Middelburg? Kies voor dealer Rida Groep!

Als u een auto wilt aanschaffen in de buurt van Goes of Middelburg, gaat u natuurlijk naar een autobedrijf met een uiteenlopend aanbod nieuwe en gebruikte auto’s. Bij Rida Groep vindt u het. Als dé Kia dealer uit de omgeving leveren wij nieuwe automodellen van Kia. Daarnaast bieden wij occasions aan van diverse merken, zoals Mercedes, Dacia en Opel.

Ook voor de verhuur van auto’s, busjes en aanhangwagens in de buurt van Goes en Middelburg!

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen het te koop aanbieden van auto’s. Zo kunt u bij ons autobedrijf in de buurt van Goes en Middelburg ook terecht voor de verhuur van auto’s, busjes en aanhangwagens. Dit biedt u een uitkomst als u tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig heeft, u gaat verhuizen of met een groep eropuit trekt. Via de website reserveert u eenvoudig het voertuig die bij uw situatie past.

Langskomen in de showroom? Maak een afspraak!

Heeft u op onze website een aantal modellen gezien die een goede eerste indruk op u maken? Kom dan eens langs in de showroom van Rida Groep, dichtbij Goes en Middelburg, om de auto’s te bekijken. Maak hiervoor een afspraak via 0115 - 622 600. Als u op voorhand vragen heeft of meer informatie wilt over een auto, neem dan ook contact op met het eerdergenoemd telefoonnummer.

Ook interessant:

Auto huren Hulst | Auto huren Terneuzen | Auto huren Zeeland | Auto huren Zeeuws Vlaanderen | Autoruit herstellen