logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auto Goes

Auto Goes

Zoekt u een auto in de omgeving van Goes of Middelburg? Omdat u graag een betaalbare auto wilt aanschaffen? Of omdat u een bedrijfsauto zoekt? In beide gevallen bent u bij Rida Groep in Terneuzen aan het juiste adres. Hier treft u namelijk een aanbod occasions van verschillende merken. Bovendien zijn wij samen met Autohuis Terneuzen gespecialiseerd in Kia. Weet u al wat voor auto u wilt?

Nieuwe of gebruikte auto aanschaffen dichtbij Goes en Middelburg? Kies voor Rida Groep!

Ook voor de verhuur van auto’s, busjes en aanhangwagens in de buurt van Goes en Middelburg

Bent u op zoek naar een prachtige auto in de buurt van Goes? Rida heeft de perfecte auto voor u! Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige auto's, en we zijn er trots op om u onze nieuwste aanwinst te presenteren. Als de TOP-merksepecialsit in Kia  uit de omgeving leveren wij de Kia die u zoekt. Daarnaast bieden wij occasions aan van diverse merken, zoals Mercedes, Dacia en Opel.

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen het te koop aanbieden van auto’s. Zo kunt u bij ons autobedrijf in de buurt van Goes en Middelburg ook terecht voor de verhuur van auto’s, busjes en aanhangwagens. Dit biedt u een uitkomst als u tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig heeft, u gaat verhuizen of met een groep eropuit trekt. Via de website reserveert u eenvoudig het voertuig die bij uw situatie past.

 

Langskomen in de showroom? Maak een afspraak!
Heeft u op onze website een aantal modellen gezien die een goede eerste indruk op u maken? Kom dan eens langs in de showroom van Rida Groep, dichtbij Goes en Middelburg, om een auto te bekijken. Maak hiervoor een afspraak via 0115 - 622 600. Als u op voorhand vragen heeft of meer informatie wilt over een auto, neem dan ook contact op met het eerdergenoemd telefoonnummer.

Morgen Internet - Zorgeloos website