logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auto Garage Terneuzen

Auto garage Terneuzen

Een auto garage in Terneuzen voor een reparatie aan uw auto vindt u bij de Rida Groep. Wij zijn een verzameling van auto garages en schadeherstelbedrijven in Zeeland en hebben bijna 50 vaklui in dienst. Ook mensen die een goede glasgarage in de regio van Roosendaal of Bergen op Zoom zoeken, kunnen bij de Rida Groep terecht. Wij kunnen bijna iedere soort beschadiging vakkundig voor u repareren en in veel gevallen is uw voertuig snel weer klaar om de weg mee op te gaan. Bij grotere reparaties is vervangend vervoer ook altijd mogelijk, waardoor u nooit met vervoersproblemen hoeft te zitten bij schade aan uw auto in Terneuzen.

In onze auto garage kunt u bij ons terecht voor o.a. reparaties, apk keuring maar ook wanneer de airco niet meer werkt kunnen wij de airco bijvullen of airco onderhoud plegen. Dankzij onze airco service kunnen wij ervoor zorgen dat uw airco lekker koel blijft.


Onze auto garage in Terneuzen is geschikt voor al uw voertuigen

Schakel de hulp in van experts

Als auto garage in Terneuzen specialiseren wij ons in reparatie en het plegen van onderhoud aan auto’s, maar daarmee stopt onze dienstverlening niet. U kunt bij ons terecht voor het vakwerk aan:
- Auto’s
- Bussen
- Bedrijfswagens

Dus ook bij ongelukjes die op vakantie gebeuren en waarbij uw camper of caravan beschadigd is geraakt, kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om een kras wegwerken waarbij er een deel van het voertuig wordt overgespoten of om een complete reparatie van het interieur, bij de auto garage van de Rida Groep in Terneuzen kunnen wij het voor u regelen. Wacht daarom niet langer met het repareren van de schade of onderhoud aan uw voertuig en maak een afspraak. Bij vragen kunt u ons ook altijd bellen op telefoonnummer 0115 - 622 600.
 

Morgen Internet - Zorgeloos website