Aanhangwagen herstellen

Wilt u uw aanhangwagen laten herstellen na schade, schakel dan Rida Groep in. Bij Rida Groep werken namelijk zo’n 50 vakmensen die allen hun eigen specialisme hebben. Zo hebben we ook vakmensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van bijvoorbeeld aanhangwagens. U bent bij ons verzekerd van een goede reparatie en een betrouwbaar advies doordat we een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf zijn.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Uw aanhangwagen laten herstellen door de specialisten van Rida Groep

Het is van groot belang dat uw aanhangwagen goed onderhouden wordt. Op deze manier loopt de aanhangwagen minder snel defecten op en hoeft u deze ook niet te laten herstellen. Het onderhoud hiervan kunt u ook laten uitvoeren door de specialisten van Rida Groep. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om uw aanhangwagen te laten herstellen na schade, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Onze vakmensen zorgen er dan graag voor dat u weer snel en veilig de weg op kunt met uw aanhangwagen.

Schadeherstel aan uw auto

Is er niet alleen schade aan uw aanhangwagen, maar ook aan uw auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn er voor het herstel van bijvoorbeeld koplampen en ruitschade, maar ook voor plaatwerk, spuiten en het uitlijnen van wielen. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor het herstellen van uw aanhangwagen. Dit kunt u natuurlijk ook doen door langs te komen in één van onze vestigingen of door te bellen naar +31 (0) 115 615165. 

Ook interessant:

Caravanvloer repareren | Auto huren Terneuzen | Busje huren Hulst | Busje huren Terneuzen | Caravan reparatie op locatie |

Ik zoek contact met

*) Verplicht veld