Aanhangwagen herstellen Zeeland

Wilt u uw aanhangwagen laten herstellen na schade, schakel dan Rida Groep uit Zeeland in. Bij on werken namelijk meer dan 80 vakmensen die allen hun eigen specialisme hebben. Zo hebben we ook vakmensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van bijvoorbeeld aanhangwagens. U bent bij ons verzekerd van een goede reparatie en een betrouwbaar advies doordat we een FOCWA erkend schadeherstelbedrijf zijn.

Bel ons: 0115-615 165Stuur ons een mail

Uw aanhangwagen laten herstellen door specialisten uit Zeeland

Het is van groot belang dat uw aanhangwagen goed onderhouden wordt. Op deze manier loopt de aanhangwagen minder snel schade op en hoeft u deze ook niet te laten herstellen in de omgeving van Zeeland. Het onderhoud hiervan kunt u ook laten uitvoeren door de specialisten van Rida Groep. Mocht het onverhoopt toch nodig zijn om uw aanhangwagen te laten herstellen na schade, dan kunt u natuurlijk ook bij ons in Zeeland terecht. Onze vakmensen zorgen er dan graag voor dat u weer snel en veilig de weg op kunt met uw aanhangwagen.

Schadeherstel aan uw auto

Is er niet alleen schade aan uw aanhangwagen, maar ook aan uw auto? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn er voor het herstel van bijvoorbeeld koplampen en ruitschade, maar ook voor plaatwerk, spuiten en het uitlijnen van wielen. U maakt gemakkelijk online een afspraak voor het herstellen van uw aanhangwagen. Dit kunt u natuurlijk ook doen door langs te komen in een van onze vestigingen of door te bellen naar +31 (0) 155 622 600.

Ook interessant:

Auto garage Terneuzen | Auto Goes | Auto huren Hulst | Auto huren Terneuzen |Auto huren Zeeland