Aanhanger huren Zeeland

U kunt gemakkelijk een aanhanger huren bij Rida Groep in Zeeland. U vindt ons verspreid over Zeeuws-Vlaanderen in verschillende vestigingen. Rida Groep wordt namelijk gevormd door verschillende autoschadeherstelbedrijven en autobedrijven die er met zo’n 50 medewerkers voor zorgen dat u veilig de weg op kunt met de benodigde vervoersmiddelen!

Bel ons: 0115-622 600Stuur ons een mail

Een aanhanger huren bij Rida Groep in Zeeland

Gaat u verhuizen? Of heeft u gewoon extra laadruimte nodig? Dan kunt u gemakkelijk een aanhanger huren bij Rida Groep in Zeeland. U kunt hiervoor terecht bij onze vestigingen in zowel Terneuzen als IJzendijke. Wat de aanleiding van het huren van een aanhanger ook is, u kunt bij ons terecht! U kunt bij ons in Zeeland niet alleen terecht voor het huren van een aanhanger, maar ook voor het huren van personenbussen, bedrijfswagens, personenauto’s, verhuiswagens en accessoires. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk ons aanbod

Bekijk op onze website het huidige aanbod van aanhangers die u kunt huren in Zeeland. U kunt natuurlijk ook altijd langsgaan bij één van onze vestigingen in Terneuzen of IJzendijke. Hier kunt u ons personeel om meer informatie vragen en het huren van aan aanhanger in Zeeland regelen. U kunt natuurlijk ook gemakkelijk online de door u gewenste aanhanger reserveren. Voor vragen of voor het reserveren kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 115-622722. 

Ook interessant:

Vrachtwagen huren Zeeland | Verhuiswagen huren Zeeland | Caravanwand reparatie | Personenbusje huren Zeeland | Busje huren Zeeuws-Vlaanderen |

Ik zoek contact met

*) Verplicht veld